Een model dat uniek is

Posted on by 0 comment

De term conceptuele model kan worden gebruikt voor modellen welke gevormd na een beeldvorming proces in de geest. Conceptuele modellen vertegenwoordigen de menselijke intenties of semantiek. Conceptualisering van observatie van het fysieke bestaan ​​en conceptuele modellering zijn de noodzakelijke middelen menselijk gebruik om te denken en problemen op te lossen. Concepten worden gebruikt om de semantiek tijdens verschillende natuurlijke talen gebaseerd communicatie over te brengen. Aangezien een concept zou toewijzen aan meerdere semantiek op zichzelf, wordt een expliciete formalisering meestal nodig voor het identificeren en lokaliseren van de beoogde semantische uit meerdere kandidaten tot misverstanden en verwarring in conceptuele modellen te vermijden.

Category: Nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>